Zagreb

Ministar branitelja prof. Tomislav Ivić primio je 12. veljače 2010.g. u radni posjet izaslanstvo Zajednice udruga HRV, sastava dopredsjednik Rudi Stipčić, brig, general, dr. Petar Gotovac i tajnik Tomislav Štefanec, dipl. iur., a kojem je  pored ministra bio nazočan ravnatelj Uprave za branitelje mr.sc. Zoran Komar.

Dopredsjednik udruge Rudi Stipčić upoznao je ministra Ivića s ciljem i radom udruge, kao i problemima s kojima se u radu susrećemo. Istaknuta je velika volonterska aktivnost kako Zajednice udruga na državnoj raziti, tako i aktivnost ostalih 9 (devet) županijskih, gradskih i općinskih udruga. Ministar Ivić, koji je s pažnjom saslušao izlaganja i ostalih članova povjerenstva, dao je punu podršku radu udruge u svim njenim segmentima, te uputio smjernice za još uspješnijom obostranom suradnjom.

Na kraju prijema dopredsjednik udruge Rudi Stipčić uručio je ministru Tomislavu Iviću i ravnatelju mr.sc. Zoranu Komaru POVELJU za osobite zasluge u obrani i izgradnji domovine, kao najveće priznanje koje udruga dodjeljuje.