U Zagrebu je održan veličanstveni ˝Skup zajedništva 100% za Hrvatsku – Zajedno do pobjede˝ u organizaciji hrvatskih branitelja.

Bez zajedništva Hrvatska sigurno nema budućnost, poručio je u subotu navečer predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida i jedan od vođa prosvjednika iz Savske ulice Đuro Glogoški, na Trgu bana Jelačića gdje traje “Skup zajedništva 100 posto za Hrvatsku – Zajedno do pobjede”.

Predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josip Klemm pozdravio je hrvatske branitelje iz cijele Hrvatske, rekavši kako se na trgu okupilo između 50 i 60 tisuća ljudi, koji su, rekao je, pokazali koliko je Hrvatima potrebno zajedništvo.

Savjetnik predsjednice Ante Deur rekao je da je ovo jedinstven skup hrvatskog zajedništva, te da upravo ovakvi skupovi trebaju hrvatskom narodu. Upitan, zna li on kao savjetnik predsjednice koja je ujedno i vrhovna zapovjednica OSRH, zbog čeka je zabranjen nastup klapi S. Juraj, Deur je rekao da on ima informacije da je klapi bio odobren nastup te da za sada još ne zna tko im je to zabranio nastup, ali da će odmah početkom udućeg tjedna saznati više o tom.